Wij hebben een geheel eigen werkwijze ontwikkeld waarbij uw belang voorop staat. In het kort komt het hierop neer:

Wilt u uw Hapimag aandeel verkopen? Laat ons weten per mail of telefoon. Nadat wij een aantal belangrijke zaken hebben geverifieerd, adviseren wij u over de verkoopprijs. Hierbij schetsen wij duidelijk wat uw netto opbrengst wordt als alle kosten zijn voldaan. Het gaat er uiteindelijk om wat u aan de verkoop over houdt. Het geheel leggen wij vast in een verkoopovereenkomst zodat er voor u geen verrassingen achteraf zijn.

In ons bestaande netwerk selecteren wij vervolgens een of meerdere passende kopers, we voeren de onderhandeling over prijs en voorwaarden en we sluiten een koopovereenkomst. De voor de verkoop benodigde documenten vullen we in en we zorgen voor ondertekening door u en de nieuwe eigenaar. Ook zorgen wij er voor dat de ingevulde documenten bij Hapimag komen, maar dat doen we pas nadat het volledige aankoopbedrag door de koper op onze rekening is gestort. Zo zorgen wij er voor dat u geen financieel risico loopt.

Zodra het aandeel inclusief de punten correct is overgeschreven op naam van de nieuwe eigenaar, betalen wij u het afgesproken bedrag uit. Op deze manier kunnen wij uw belangen zo optimaal mogelijk behartigen.

contact